Over De Oversteek

De Oversteek begint bij ons. Wij zijn open, betrouwbaar en ontspannen in de omgang, en koppelen dit aan kennis en doorzettingsvermogen. Dat is ook de manier waarop we willen samenwerken met onze opdrachtgevers. 

 

Vanuit deze eigenschappen is De Oversteek de verbindende factor in gebiedsprojecten en –processen. We voegen creativiteit en kennis toe aan het proces. Wij begrijpen hoe we een gebiedsontwikkelingsproces in moeten richten zodat het gewenste resultaat behaald wordt. En we hebben ervaring met het overwinnen van veel voorkomende hobbels in de vorm van belangentegenstellingen, financiering en regelgeving.  

 

We werken vooral in de initiatief- en planvormingsfase van projecten en rondom thema’s als natuur&landschap, water, klimaat en stad-land relaties. We kennen de juiste specialisten en ook de relevante ontwikkelingen binnen het Rijk en de Provincie kennen voor ons geen geheimen. De verbinding is dan snel gelegd.   

 

De overstekers

Wout Janssen

Wout gaat altijd uit van het goede en benadert mensen en projecten met een open vizier. Die eigenschappen maken hem een hele goede verbinder. Hij brengt mensen en ideeën bij elkaar en hij weet vervolgens met grote inzet projecten tot een goed einde te brengen.


Ivo de Groot

Ivo combineert zorgvuldigheid en goed organisatievermogen met een open en creatieve basishouding. Binnen projecten gaat hij op zoek naar extra kwaliteit, zonder de basis uit het oog te verliezen.  Met ruime ervaring als projectleider bij adviesbureau Arcadis, is je project bij Ivo in uitstekende handen.